• Aktuality

          • Ředitelské volno 29.9.2023

            Z provozně technických důvodů a v souladu s § 24 odst. 2 zákona 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.

            Vyhlašuji na pátek 29.9.2023 ředitelské volno. ŠD a školní jídelna nebudou v provozu.

            Mgr. Přemysl Jeřábek, ředitel 

          • Volby do školské rady

            Vážení zákonní zástupci,

            v pondělá 4.9. 2023 proběhla volba člena školské rady  za pedagogické pracovníky .

            Volební komise ve složení : Mgr. Zuzana Šojatová, Mgr. Ivana Hostinská a Katřina Novotná sečetla  hlasy odevzdané a konstatovala, že bylo odevzdáno 38 platných lístků.

            Výsledky voleb:

            1.  p. Ondřej Vitula...37 platných hlasů

            2.  p. Anna Marie Kovárníková.....1 platný hlas

            Do školské rady při ZŠ Jasanová 2, byl za pedagogické pracovníky zvolen Mgr. Ondřej Vitula. Blahopřejeme a těšíme se na spolupráci. 

          • Erasmus + Rab, Daruvar - středa

            Ráno po snídani jsme trajektem opustili nádherný ostrov Rab a zamířili do vnitrozemí do malebného městečka s českou menšinou do Daruvaru. Po přívítání a prohlídce města jsme si užili sportovních klání, ve fotbale, ve vybíjené a v basketu. Večer po večeři si v klubovně  zazpívali . Ráno nás čeká prohlídka škoy a společné hledání pokladu. Po obědě bychom měli vyrážet domů. Předpokládáme, že bychom mohli být kolem 19 :00 v Jundrově. Všichni pozdravují a těší se na Vás:-)

          • Erasmus + Rab, Daruvar - úterý

            Dnes poslední den  na Rabu, dopoledne prohlídka mětského lesoparku s našimi kamarády z  Osnovné školy. Odpoledne poslední koupaní a rozloučení s personálem. Večer nákup v campu. Zítra ráno po snídani vyrážíme do Daruvaru. Jsme v pohodě a zdravíme Vás:-)

          • Erasmus + Rab, Daruvar - pondělí

            Dnes jsme se potkali s našimi kamarády z Osnovne školy Ivana Rabljanina na Rabu. Prohlédli jsme si jejch školu, vytvořili ve skupinkách čistící koule . Projeli se na lodi okolo Rabu. Odpoledne jsme si užili ještě naší pláž . Zítra vyrážime  s kamarády z chorvatské školy na prohlídku městského lesa a navštívime i známé letovisko Suha Punta. Všichni pozdravují a jsou v pohodě. 

          • Erasmus + Rab, Daruvar - neděle

            Tak neděle za námi, dopoledne poklidné koupání u ubytování. Odpoledne výjezd na Lopar do Geoparku a porovnání teorie z muzea s praxí, Následně koupaní na Rajské pláži a večer zmrzlina v campu. Všichni v pořádku a zdraví ::-)

          • Erasmus + Rab, Daruvar - sobota

            Máme za sebou krásný slunečný den, 

            ráno geologické muzeum, prohlídka města a odpoledne koupání. Večer návštěva kempu a shopování . Jsme v pořádku a zdravíme:-)

          • Erasmus + Rab, Daruvar -pátek

            Dobrý den, přijeli jsme po 10 hodinách v autobusu a cestě trajektem do ubytování  a po malém odpočinku vyrážíme k moři . Všichni jsme v pořádku a zdravíme Vás

          • Dopravní informace

            Upozorňujeme na možnost dopravních komplikací a zdržení z důvodu semaforu na ulici Veslařská před odbočkou na Jasanovu. 

    • © 2023 Základní škola, Brno, Jasanová 2, příspěvková organizace